Återlämning av din Mercedes

Tack för att du tar dig tid att fylla i nedanstående formulär inför återlämningen av din Mercedes.
För att underlätta återlämningsprocessen vill vi be er att uppdatera oss med rätt kontaktuppgifter genom att fylla i nedanstående formulär. Vi kommer därefter att kontakta dig för att boka din återlämning, kontakten kommer att ske under återlämningsmånaden.

Viktigt att komma ihåg inför återlämningen:
  • 2 stycken nycklar
  • Serviceboken, instruktionsboken, eventuella vinter-/sommarhjul finns i fordonet
  • Bilen skall vara tvättad och städad både in- och utvändigt
  • Eventuella skador skall vara åtgärdade
 

Användarvillkor

1. DEKRA Quality Management AB ansvarar för att behandling av dina personuppgifter sker enligt Personuppgiftslagen (PUL). Syftet med PUL är att skydda den personliga integriteten så att den inte kränks vid behandling av personuppgifter. En viktig del i detta skydd är att den som uppgifterna gäller informeras om och ges insyn i vilka behandlingar som utförs. Du har vid förfrågan rätt till information om vilka personuppgifter om dig som behandlas enligt PUL 26 §, samt rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter enligt PUL 28 §.

2. DEKRA Quality Management AB samlar in personuppgifter bl.a. för att kommunicera och uppfylla våra åtaganden gentemot våra kunder och användare enligt ingångna avtal och för att förbättra kvaliteten på våra webbplatser, tjänster och produkter. DEKRA Quality Management AB sparar uppgifterna i en kunddatabas för att tillsammans med samarbetspartners ge dig som kund kundfördelar. Det kan också vara erbjudanden från våra samarbetspartners under förutsättning att det rimligen kan anses vara en kundfördel för dig som kund. Kundfördelarna kan kommuniceras t.ex. genom postala utskick, via e-post och/eller sms.

Vi lämnar aldrig ut kontaktuppgifter i annat fall än då tredje part utför tjänster för DEKRA Quality Management AB räkning (t.ex. tryckeri eller e-postleverantör). Dessa företag får dock inte sprida uppgifterna vidare eller använda dem i något annat syfte.

3. DEKRA Quality Management AB ansvarar inte för utebliven e-post som beror på felaktigt angivna kontaktuppgifter eller andra tekniska problem hos mottagaren.

* Obligatoriska fält